Το όραμα που μοιραζόμαστε τόσο οι ιδρυτές όσο και οι εργαζόμενοι αυτού του φροντιστηριακού οργανισμού , είναι να αποτελέσουμε κάτι ξεχωριστό για τα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας . Υπηρετώντας λοιπόν αυτή την αντίληψη εργαζόμαστε ώστε να παρέχουμε στους μαθητές μας την πιο οργανωμένη , σύγχρονη και έγκυρη εκπαίδευση , που θα τους οδηγήσει με ασφάλεια σε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο μέλλον . Όμως , το όνειρό μας δε σταματά εδώ , καθώς πεποίθησή μας είναι πως ένα φροντιστήριο δεν πρέπει να έχει μόνο εκπαιδευτικό ρόλο. Ως φορέας λοιπόν γενικότερης παιδείας και μόρφωσης , ευελπιστούμε πως το φροντιστήριο Πρότυπο , μέσα από κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που αναλαμβάνει καθώς και πρωτοβουλίες που αφορούν τη βοήθεια των πιο αδύναμων συμπολιτών μας , σύντομα θα καταστεί ένα κύτταρο παιδείας , πολιτισμού , προόδου και αλληλεγγύης .
Το Φροντιστήριό μας , από την αρχή της δημιουργίας του έχει θέσει ως βασικό στόχο την όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία των σπουδαστών του σε ό,τι αφορά τη σχολική τους επίδοση και την επιτυχία τους στις εξετάσεις που λαμβάνουν μέρος. Παράλληλα, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα πως για την επίτευξη αυτού του στόχου οι μαθητές μας θα πρέπει να διαθέτουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες , επιδιώκουμε την καλλιέργεια όλων των δεξιοτήτων τους, εστιάζοντας στη σωστή ηθικοπνευματική τους ανάπτυξη, παρέχοντας όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους καταστήσουν χρήσιμα και ικανά μέλη της κοινωνίας μας, που θα διακρίνονται τόσο για το ήθος όσο και για τις ικανότητές τους . Στη βάση αυτής της λογική επιδιώκουμε και τον σωστότερο επαγγελματικό προσανατολισμό τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ισχύουσες κοινωνικές ανάγκες και σε συνεργασία πάντα με τους γονείς , κάτι άλλωστε που αποτελεί και βασική παράμετρος της γενικότερης λειτουργίας μας .

σχετικά

Το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ θεωρεί πολύ σημαντική τη διαδικασία της συνεχούς επανάληψης της διδαγμένης ύλης. Για το λόγο αυτό οργανώνει συνεχή διαγωνίσματα επιλεγμένα από έμπειρους καθηγητές του φροντιστηρίου, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες που γνωρίζουν τόσο οι μαθητές, όσο κι οι γονείς – κηδεμόνες από την αρχή του έτους.
Οι υπεύθυνοι κι οι καθηγητές του φροντιστηρίου ΠΡΟΤΥΠΟ εκτιμούν ότι η συνεχής ενημέρωση κι η επικοινωνία με τους γονείς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη πορεία κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Έτσι οι γονείς ενημερώνονται για:
Τις απουσίες των παιδιών από τα μαθήματα και τα διαγωνίσματα του Φροντιστηρίου
Την προετοιμασία και την επίδοσή τους στα καθημερινά μαθήματα
Για την επίδοσή τους στα διαγωνίσματα
Πέρα από τις τακτικές ενημερώσεις του φροντιστηρίου, το σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού είναι διαθέσιμο να συζητήσει με τους γονείς οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Βαθιά μας πεποίθηση αποτελεί το γεγονός ότι οι καθηγητές κι οι γονείς είναι συνοδοιπόροι στον ίδιο δρόμο, στηρίζοντας τη δύσκολη προσπάθεια των παιδιών.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

6 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΟ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

βιβλία - φυλλάδια που συγγράφονται από τους καθηγητές του φροντιστηρίου

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

υποδειγματικά λυμένα θέματα, ερμηνευτικά σχόλια κι ασκήσεις για το σπίτι

ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

γονέων - κηδεμόνων για Απουσίες των Μαθητών κατά τη διάρκεια της χρονιάς

feat-icon

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

συνεχή διαγωνίσματα επιλεγμένα από έμπειρους καθηγητές του φροντιστηρίου

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

οι καθηγητές κι οι γονείς είναι συνοδοιπόροι στη δύσκολη προσπάθεια των παιδιών.

feat-icon

ONLINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

χρήσιμες πληροφορίες και ασκήσεις στην ιστοσελίδα μας για όλους τους μαθητές