καθηγητες

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΑΜΠΟΣΗ

ΧΗΜΙΚΟΣ

tabosi

βιογραφικο

 

Ονομάζομαι Ταμπόση Βασιλική. Είμαι Χημικός, πτυχιούχος της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση και στο φροντιστηριακό χώρο από το 1992, διδάσκοντας Χημεία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Παράλληλα προετοιμάζω μαθητές για διαγωνισμούς Χημείας και πτυχιούχους για κατατακτήριες εξετάσεις εισαγωγής σε σχολές με απαιτούμενο μάθημα τη Χημεία.

Εργάστηκα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα πλαίσια του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας σε αρκετά σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας.

Παράλληλα, εργάστηκα ως εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Λάρισας (1996-2010) διδάσκοντας εργαστηριακά μαθήματα Χημείας  σε τμήματα του Γενικού τμήματος αλλά και των Ιατρικών Εργαστηρίων.

Συμμετείχα στο ερευνητικό πρόγραμμα <Προηγμένα Κεραμικά Υλικά Μηχανικών Εφαρμογών> του ΤΕΙ  Λάρισας.

Είμαι κάτοχος  μεταπτυχιακού με τίτλο, Master in Computer Science, του Staffordshire University σε συνεργασία με το ΤΕΙ  Λάρισας. (Μεταπτυχιακή διατριβή: <ChemicalReactionCalculator>)

Είμαι κάτοχος  πιστοποιητικών εξειδίκευσης με θέματα <Ειδική Αγωγή> και <Συμβουλευτική – Διαχείρηση Κρίσεων> που υλοποιήθηκαν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και με θέματα <Ποιοτικός Έλεγχος Υλικών> και  <Αντιρρυπαντικές τεχνολογίες> που υλοποιήθηκαν από το ΤΕΙ  Λάρισας.

Είμαι μητέρα ενός παιδιού και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι κυρίως με τη μαγειρική και την κηπουρική!

<< Οι γνώσεις και οι εμπειρίες μου είναι αρκετές και ελπίσω να αυξηθούν! ΤΙΠΟΤΕ όμως δε μπορεί να συγκριθεί με την ικανοποίηση που παίρνω, όταν θωρώ τη λάμψη στα μάτια των μαθητών μου!!!>>

My Skills

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΤΡΙΤΗ 9ΠΜ-13ΠΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΤΕΤΑΡΤΗ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΠΕΜΠΤΗ 9ΠΜ-12ΠΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10ΠΜ-12ΠΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-10ΜΜ

Στειλτε του μηνυμα

vtamposi@yahoo.gr

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

6363CC6C-D008-49F0-B333-0CFF6A0822E2

βιογραφικο

My Skills

ΧΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

xapostolidis

βιογραφικο

Ονομάζομαι Χάρης Αποστολίδης και γεννήθηκα στις 11/03/1979 στην πόλη της Λάρισας.Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Λάρισας το 1996 και στη συνέχεια σπούδασα στο μαθηματικό τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών .Εργάζομαι στο φροντιστηριακό χώρο από το2003.Το 2012 δημιουργήσαμε το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ,το οποίο συνεχίζει μέχρι και σήμερα την επιτυχημένη του πορεία.

My Skills

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 9ΠΜ-12ΠΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-11ΜΜ
ΤΡΙΤΗ 3ΜΜ-11ΜΜ
ΤΕΤΑΡΤΗ 9ΠΜ-12ΠΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-11ΜΜ
ΠΕΜΠΤΗ 3ΜΜ-11ΜΜ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9ΠΜ-12ΠΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-11ΜΜ

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

dpapageorgiou1

βιογραφικο

Γεννήθηκα στη Λάρισα(05/05/1980)είμαι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών αποφοίτησα από το λύκειο Ζάππειου Λάρισας και στη συνέχεια σπούδασα στο μαθηματικό τμήμα του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Από το 2004 εργάζομαι σε φροντιστηριακούς χώρους της πόλης διδάσκοντας μαθηματικά σταδιακά σε όλες τις τάξεις τις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης .το 2012 με μια ομάδα εξαίρετων καθηγητών και φίλων συστήσαμε από κοινού το φροντιστηριακό οργανισμό ‘ΠΡΟΤΥΠΟ’ και από το 2014 σε συνεργασία με τον συνάδερφο και φίλο μαθηματικό Αντώνη Δήμου δημιουργήθηκε το ‘ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ’ .ο ελεύθερος μου χρόνος μοιράζεται μεταξύ της οικογένειας και της ενασχόλησης με τα μαθηματικά.

 

My Skills

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΤΡΙΤΗ 9ΠΜ-12ΠΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΤΕΤΑΡΤΗ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΠΕΜΠΤΗ 9ΠΜ-12ΠΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10ΠΜ-12ΠΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8:30ΠΜ-12ΠΜ

Στειλτε του μηνυμα

papageorgioudmath@gmail.com

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΑΣ

ΦΥΣΙΚΟΣ

giannis

βιογραφικο

Ονομάζομαι Κρεμαστάς Ιωάννης. Ειμαι Φυσικός , πτυχιούχος της σχολής Θετικών Επιστημών ,του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης . Εργάστηκα στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα πλαίσια του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας στα λύκεια του νομού Λάρισας. Εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση σε φροντιστήρια της Λάρισας απο το 2005. Το 2012 ιδρύσαμε με μια ομάδα έμπειρων καθηγητών , με όραμα την αγωγή και τον εφοδιασμό μαθητών με γνώσεις , αξίες και στόχους για καταξιωμένη ζωή .

My Skills

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
FRIDAY 8AM - 2PM
THURSDAY 8AM - 2PM
WEDNESDAY 8AM - 2PM
TUESDAY 8AM - 2PM
Monday 8AM - 2PM

Στειλτε του μηνυμα

ioanniskremastas@gmail.com

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

antonis-dimou

βιογραφικο

 

Γεννήθηκα στη Λάρισα , 8  Απρίλιου 1967 και  αποφοίτησα από το 5ο Γενικό Λύκειο Λάρισας το 1985. Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) στο τμήμα Μαθηματικών, τις οποίες ολοκλήρωσα το 1990.Από το 1990 μέχρι το 1992  έκανα την στρατιωτική μου θητεία υπηρετώντας σαν έφεδρος αξιωματικός του Πυροβολικού και απολύθηκα με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού.

Στο χώρο της εκπαίδευσης ξεκίνησα το 1992, διδάσκοντας το μάθημα  των  μαθηματικών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των μαθητών μου αλλά και στη δική μου  βελτίωση ως εκπαιδευτικός-παιδαγωγός παρακολουθώντας σεμινάρια και διαβάζοντας βιβλία σχετικά με τη διδακτική των  μαθηματικών.

Το 2013 αποφάσισα να συνεχίσω την φροντιστηριακή μου πορεία    στον   Φροντιστηριακό Οργανισμό ΠΡΟΤΥΠΟ  συνεργαζόμενος με  εξαίρετους συναδέλφους και φίλους. Σαν επιστέγασμα αυτής της συνεργασίας ήταν  η δημιουργία ενός νέου  Φροντιστηριακού χώρου στη Νέα Πολιτεία, το Πρότυπο Νέας Πολιτείας ,το 2014.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.  Στον ελεύθερο χρόνο μου παρακολουθώ ή παίζω ποδόσφαιρο και μου αρέσει να ταξιδεύω.

My Skills

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10ΠΜ-1ΠΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΤΡΙΤΗ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΤΕΤΑΡΤΗ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΠΕΜΠΤΗ 10ΠΜ-1ΜΜ ΚΑΙ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3ΜΜ-10ΜΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9ΠΜ-12ΠΜ

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ

Στειλτε του μηνυμα

aetn@otenet.gr

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

apapageorgiou

βιογραφικο

My Skills

ΚΟΦΙΝΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

kofinas

βιογραφικο

My Skills

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

gdiamantis

βιογραφικο

Διαμαντής   Γιώργος

Ειδικότητα :

Φιλόλογος , πτυχιούχος του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Επιστημονικός συνεργάτης των φιλολογικών εκδόσεων Χατζηθωμά .

Επαγγελματική δραστηριότητα :

Εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση και στο φροντιστηριακό χώρο από το 1997, με ειδίκευση στα μαθήματα της Έκθεσης-Έκφρασης και των Αρχαίων Ελληνικών . Από το 2015 είμαι υπεύθυνος του φιλολογικού τμήματος του φροντιστηρίου .

Άλλες δεξιότητες –Ξένες γλώσσες :

Διαθέτω επαρκή γνώση της Αγγλικής γλώσσας καθώς και της πληροφορικής τεχνολογίας (κάτοχος αντίστοιχης βεβαίωσης της Επιτροπής Ερευνών και Εκπαίδευσης του Τ.Ε.Ι. Λάρισας , καθώς και πτυχίο Microsoft Office User Specialist).

Είμαι κάτοχος διπλώματος μαύρης ζώνης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (Π.Ο.Κ) και παράλληλα κάτοχος 8 certificate of grading της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας   Muay Thai (U.S.M.T.A.) .

Προσωπικές Πληροφορίες :

Είμαι έγγαμος , πατέρας δύο παιδιών , έφεδρος αξιωματικός του ελληνικού στρατού (υπολοχαγός τεθωρακισμένων) και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι κυρίως με τη συγγραφή βιβλίων-βοηθημάτων στο χώρο της εκπαίδευσης καθώς και με τον αθλητισμό .

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Τηλ. 6972775840   , Facebook : Διαμαντής Γιώργος .

My Skills

Στειλτε του μηνυμα

diamantis1968@yahoo.gr

ΑΜΑΛΙΑ ΦΟΛΟΥΛΗ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

amalia-folouli

βιογραφικο

 

Ονομάζομαι Φολούλη Αμαλία. Είμαι Φιλόλογος, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

Από το 2000 ασχολούμαι με τη διδασκαλία φιλολογικών  μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Από το 2005 η ιδιαίτερη ενασχόλησή μου είναι η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα: ΄΄Μεθοδολογία της Διδασκαλίας΄΄, ΄΄Μαθησιακές δυσκολίες: Δυσλεξία και αποκατάσταση΄΄ και ΄΄Κατάρτιση στην Πληροφορική΄΄ που υλοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Τα ενδιαφέροντα μου είναι ο χορός, η μουσική και τα ταξίδια.

Η πολυετής ενασχόλησή μου και διδακτική εμπειρία στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων του κάθε διδασκόμενου.

Επικοινωνία:

Εmail: a.folouli@gmail.com

Facebook: Αμαλία Φολούλη

My Skills

Στειλτε του μηνυμα

a.folouli@gmail.com

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

gkaragiannis

βιογραφικο

Είμαι καθηγητής φιλόλογος
σπούδασα στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και υπήρξα υποψήφιος διδάκτωρ του τμήματος.
Εργάζομαι στη φροντιστηριακή εκπαίδευση από το 1999.Εχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα μαθήματα της Έκφρασης –Έκθεσης , των αρχαίων ελληνικών και της λογοτεχνίας , στη γ λυκείου όπως και σε άλλες τάξεις του λυκείου.
Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την λογοτεχνία , ελληνική και ξένη , τον κινηματογράφο , τη μουσική και τα ταξίδια.
Μιλώ αγγλικά ( πτυχίο proficiency ) και Γαλλικά.

My Skills

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ

Στειλτε του μηνυμα

gregor_karagiannis@hotmail.com

ΠΑΤΗΛΑ ΓΙΟΥΛΑ

gpatila

βιογραφικο

My Skills

ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΝΙΤΣΗ

ΧΗΜΙΚΌΣ

no-teacher

βιογραφικο

My Skills

ΜΑΚΡΥΓΕΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

makrigergos

βιογραφικο

My Skills

ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

no-teacher

βιογραφικο

Ονομάζομαι Σπυριδάκης Σπύρος. Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1980 και το 2002 αποφοίτησα από το τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τις σχολικές περιόδους 2004-2005 και 2005-2006 εργάστηκα στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα πλαίσια του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας σε λύκεια του νομού Λάρισας. Εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση σε φροντιστήρια του νομού Λάρισας από το 2005. Από το 2019 συνεργάζομαι με τον  «ΠΡΟΤΥΠΟ» Εκπαιδευτικό Οργανισμό. 

My Skills

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ

gsiafakas

βιογραφικο

Σιαφάκας Γιώργος

Πληροφορικός

Αποφοίτησα από το 5ο Γενικό Λύκειο Λάρισας το 1998. Σπούδασα για ένα χρόνο στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ και το 1999 ξεκίνησα τις σπουδές μου στο τμήμα Πληροφορικής του ίδιου πανεπιστημίου, τις οποίες ολοκλήρωσα το 2004. Την περίοδο 2006-2008  παρακολούθησα το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του ΤΕΙ σε συνεργασία με το Staffordshire University, με τίτλο Master in Computer Science, το οποίο ολοκλήρωσα με επιτυχία.

Το σημαντικότερο συγγραφικό μου έργο είναι  η συμμετοχή της μεταπτυχιακής μου διατριβής  στο βιβλίο: “Wireless technologies for ambient assisted living and healthcare
systems and applications”,  σαν αυτόνομο κεφάλαιο με τίτλο “Healthcare oriented smart house for elderly or disabled people : a case study”.  Επίσης έχω συντάξει  τις προσωπικές μου σημειώσεις για όλα  τα αντικείμενα τα οποία έχω διδάξει μέχρι σήμερα.

Στο χώρο της εκπαίδευσης μπήκα το 2004, ενώ παράλληλα ξεκίνησα να δουλεύω και σαν τεχνικός Η/Υ  και δικτύων. Αρχικά δούλεψα ως εισηγητής σε προγράμματα για την απόκτηση πιστοποιητικού γνώσης χειρισμού Η/Υ, επίσης  εργάστηκα  για αρκετά χρόνια ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός  στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στα ΙΕΚ της Λάρισας σε διάφορα αντικείμενα διδασκαλίας, πάντα σχετικά με την πληροφορική.  Ο ιδιωτικός τομέας και ιδιαίτερα ο χώρος των φροντιστηρίων είναι αυτός που τελικά με κέρδισε. Όλα αυτά τα χρόνια έχω εργαστεί σε διάφορους φροντιστηριακούς χώρους της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας και οι  μαθητές μου σημειώνουν πάντα σημαντικές επιτυχίες. Αναλαμβάνω κυρίως την προετοιμασία μαθητών για συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια, (Ανάπτυξη Εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον)  και στα ΕΠΑΛ (Δομημένος προγραμματισμός και Δίκτυα Υπολογιστών).

Στόχος μου είναι η συνεχής βελτίωση σαν εκπαιδευτικός και σαν πληροφορικός. Επίσης  η διατήρηση της καλύτερης δυνατής επαφής με τους μαθητές μου, τους επιστήμονες του αύριο, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας αλλά και μετά από αυτή.  Προσπαθώ μέσα από τη δουλειά μας να πιστέψουν και οι ίδιοι σε αυτό πους λέω συχνά ότι: “Όσοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε!!!!”.

My Skills

ΠΑΠΑΡΗ ΒΙΒΗ

papari

βιογραφικο

My Skills

ΝΑΝΤΙΑ ΘΕΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

theou

βιογραφικο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΘΕΟΥ. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του Τμήματος Μαθηματικών στον Τομέα των Θετικών Επιστημών. Από το 2010 ασχολείται συστηματικά με τη διδασκαλία των  μαθηματικών γυμνασίου και λυκείου σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης , καθώς και με την παράδοση μαθημάτων σε φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα εργάζεται στην επαγγελματική κατάρτιση και στη μη τυπική εκπαίδευση ενηλίκων ( Ι.Ε.Κ. και Κ.Ε.Κ.) και  επικαιροποιεί τις γνώσεις της συνεχώς στον τομέα, παρακολουθώντας ειδικές επιμορφώσεις. Συμμετέχει σε εκδηλώσεις , συνέδρια και σεμινάρια  που διοργανώνονται , με σκοπό την εξέλιξη της μαθηματικής επιστήμης και σκέψης.

My Skills

Στειλτε του μηνυμα

nantia.theou@yahoo.com

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΦΕΡΓΙΑ

ΧΗΜΙΚΟΣ

karaferia-maria

βιογραφικο

Ονομάζομαι Καραφέργια Μαρία και είμαι πτυχιούχος Χημικός του πανεπιστημίου Ιωαννίνων τμήμα θετικών επιστημών.Διδάσκω μαθήματα χημείας από το  2014 εώς σήμερα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Συμμετοχή σε εξ αποστάσεως προγράμματα εκπαίδευσης του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο της Χημείας.

 

My Skills

Στειλτε του μηνυμα

mkarafergia@gmail.com

ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΖΟΥΛ

ΦΥΣΙΚΟΣ

gkazoul

βιογραφικο

Ονομάζομαι Γκαζούλ Ελένη και ειμαι πτυχιούχος Φυσικός του πανεπιστημίου Ιωαννινων τμήμα θετικών επιστημών .Διδάσκω φυσική απο το 2010 έως και σήμερα  σε μαθητες γυμνασίου  και λυκείου  όλων των τάξεων καθώς και σε φοιτητές των ΤΕΙ(μάθημα ιατρικής φυσικής ) .Το 2011 δήλωσα συμμετοχή στο  διατμηματικό μεταπτυχιακό προγραμμα της ιατρικής φυσικης- ακτινοφυσικής στον εκεφε Δημόκριτο στο οποίο κρίθηκα επιτυχούσα .Το Σεπτέμβριο του 2014 παρακολούθησα το  8ο ευρωπαϊκό συνέδριο ιατρικης φυσικης.Μιλαω αγγλικά και Σέρβικα και τον ελεύθερο χρόνο μου ταξιδεύω !!

 

My Skills

ΔΟΥΖΕΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

no-teacher

βιογραφικο

My Skills

ΧΛΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

no-teacher

βιογραφικο

My Skills

ΛΑΓΟΝΙΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΧΗΜΙΚΟΣ

no-teacher

βιογραφικο

My Skills

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

no-teacher

βιογραφικο

My Skills

ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΥ ΒΙΚΥ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

no-teacher

βιογραφικο

My Skills

ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ ΝΙΚΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

no-teacher

βιογραφικο

My Skills

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

no-teacher

βιογραφικο

My Skills

ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΖΩΗ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

no-teacher

βιογραφικο

My Skills